Nieuws van het Balkon

Op deze pagina lees je het laatste nieuws van het Balkon. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan (helemaal onderaan deze pagina) aan voor onze nieuwsbrief.

Onze Corona-maatregelen zodat we elkaar veilig kunnen ontmoeten

Onze Corona-maatregelen zodat we elkaar veilig kunnen ontmoeten

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van het Corona-virus op de voet en houden we ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Tot en met 8 maart 2021 kunnen we helaas geen live trainingen geven. Voor de periode daarna - zodra de maatregelen versoepeld zijn- geldt het volgende:

De locaties waar we onze trainingen geven hebben allemaal goede maatregelen getroffen, zodat we op 1,5 meter afstand toch op een heel plezierige manier bijeen kunnen komen:
* Bij binnenkomst in de zaal vragen we je om je handen te desinfecteren wassen of te wassen bij het fonteintje bij de toiletten.
* De zalen zijn zo ingericht dat we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Iedereen heeft een eigen bijzettafeltje.
* De werkruimtes worden zoveel mogelijk geventileerd. Op onze locatie Het Genietcafé in Zutphen wordt de lucht iedere 15 minuten volledig ververst. Ook zullen we de ramen in de zalen zoveel mogelijk open zetten. Hou daar rekening mee met de kleding die je aantrekt en neem eventueel een extra sjaal of vest mee.
* We zorgen voor de aanwezigheid van desinfecterende handgels en hygiënische doekjes en tissues in de zalen en bij de koffiehoek.
* In het Genietcafé krijgen we een uitgebreid lunchpakket, zodat wie dat wil ook buiten kan lunchen. Er wordt gezorgd voor losse flesjes drinkwater. In Landgoedhotel Woodbrooke eet iedereen aan een eigen tafeltje en desgewenst kun je ook buiten eten.
* We vragen iedere deelnemer om zelf een aantal mondkapjes mee te nemen. Zodra we zitten mag het mondkapje af (maar je kunt het natuurlijk op op houden, als je dat prettiger vindt). Zodra we ons verplaatsen in de zaal of door het gebouw, vragen we je om het op te zetten. 
* Zorg vooral ook goed voor jezelf en doe wat je nodig vindt om prettig te kunnen deelnemen. Neem gerust je eigen koffiebeker mee, je eigen waterflesje.
* Uiteraard kom je niet naar de training als je verkouden bent, hoest, koorts hebt, je reuk/geur kwijt bent of ook maar enigszins twijfelt of je corona onder de leden hebt!
* Moet je in quarantaine? Dan hoef je de training niet te missen, want je kunt ook online meedoen! We hebben daarvoor een goed camera- en geluidssysteem.

Individuele coaching kan live in ons kantoor in Zutphen of online via een goed beveiligde videoverbinding. Ook oriënterende gesprekken over begeleiding van teams zijn zowel op locatie als online mogelijk. Heb je vragen? Bel of mail ons dan op 0575 - 743709 en info@hetbalkon.nl.

Alle goeds gewenst, 

Team het Balkon

 


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica en Teamcoaching

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over 'Lastige' lieden in coaching: Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde (laatste uitvoering!)

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze begeleiding van teams

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach