Snelle verdieping van je expertise: Online College reeks

Drie inspirerende colleges, waarmee je in 1,5 uur meegenomen wordt in de kern van een vraagstuk. René Meijer en Judith Budde delen in korte tijd hun expertise, waarmee je jouw repertoire als professional verbreedt. Je kunt deelnemen aan een enkel college of met korting aan de serie van drie.

16 maart 2021: 'Lastige' lieden in coaching (college psychopathologie door René Meijer).
Je krijgt inzicht in de achtergrond van mensen met een 'lastige' persoonlijkheidsstructuur. Problemen in de samenwerking kunnen te maken hebben met  aspecten van iemand's persoonlijkheid. In dit college ligt de nadruk op mensen met weinig zelfinzicht, die 'alles' buiten zichzelf leggen. Hoe kun je dit sneller signaleren en adequaat reageren?
Wil je (na dit college) intensiever met dit onderwerp aan de slag? Kies dan voor de tweedaagse Cursus Herkennen van psychopathologie. 

8 april 2021: Relaties als leermeester (college Voice Dialogue door Judith Budde).
Met Voice Dialogue verwerf je een helder begrippenkader om de dynamiek in relaties te ontrafelen. In een relatie – zowel privé als op het werk – reageren ikken in jou op de ikken in een ander. Soms is dat positief, soms botsen ikken met elkaar. Al heel snel belanden we in steeds weer hetzelfde patroon. We polariseren waardoor de onderliggende kwetsbaarheid verborgen blijft. Hoe kun je dit doorzien en wellicht effectief oppakken? Een college over anders omgaan met conflicten en over wat je kunt leren van je bindingspatronen.
Wil je (na dit college) intensiever met dit onderwerp aan de slag? Kies dan voor de tweedaagse Training De relatie als leermeester: werken met Voice Dialogue in relaties of ga naar ons gehele aanbod Voice Dialogue programma's. 

12 mei 2021: Greep op de onderstroom (college groepsdynamica door René Meijer).
Je krijgt inzicht in verborgen patronen en onbewuste processen in groepen en teams. Mensen zijn ook irrationele wezens, hoezeer we ook de illusie in stand willen houden dat professionals rationeel handelen. In dit college krijg je handvatten om onbewuste onderstromen te herkennen en te duiden.

Wil je (na dit college) intensiever met dit onderwerp aan de slag? Kies dan voor de vierdaagse Trainen van teams: Training Groepsdynamica en teamcoaching.

Praktische informatie
Datum 16 maart en/of 8 april en/of 12 mei 2021
Duur 9.30 - 11.00 uur 
Aantal deelnemers Maximaal 30
Kosten  één college € 45,- (vrij van BTW); reductie: drie colleges: € 120,- (vrij van BTW)
Locatie Online via Zoom (je ontvangt een link om in te loggen)
Workshopleider René Meijer of Judith Budde
Meer informatie Bij Sandra Stroot, tel. 0575-743709 of  stuur een email naar info@hetbalkon.nl.
Aanmelden Met de rode inschrijfbutton links bovenaan deze pagina

 


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica en teamcoaching

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over 'Lastige' lieden in coaching: Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde (laatste uitvoering!)

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze begeleiding van teams

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach