Waarom een programma bij het Balkon?

1. We hebben een heldere kijk op opleiden: rustige opbouw, theorie gecombineerd met veel aandacht voor oefenen, individuele feedback en leren door uitproberen.

2. We houden van een speelse aanpak, met ruimte voor humor en lichtheid. Dat gaat hand in hand met diepgang een gedegenheid. 

3.. We hebben ruim 30 jaar ervaring in het opleiden van ervaren trainers, coaches, adviseurs en andere interventiekundigen.

4.. We zijn breed onderlegd op het gebied van de ontwikkeling van individu, team en organisatie en zijn gespecialiseerd in Voice Dialogue, mentaliseren, groepsdynamica en interventiekunde.
We werken uitsluitend met senioropleiders die zelf 25 tot 40 jaar ervaring hebben als trainer, coach en/of organisatieadviseur in profit-, nonprofit- en overheidsorganisaties. 

5. In vrijwel al onze opleidingen zetten we 2 opleiders in en vaak is er een deel van de tijd nog een 3de opleider aanwezig.
Dat doen we omdat we het belangrijk vinden dat jij kunt oefenen onder supervisie en direct suggesties kunt krijgt die aansluiten bij wat jij aan het leren bent.

6 De deelnemers aan onze opleidingen zijn ervaren tot zeer ervaren professionals die hun vak serieus nemen.
Ze komen naar het Balkon voor inspiratie, nieuwe methodieken en verdieping van hun vakmanschap. 

7. Onze programma's zijn erkend door diverse beroepsorganisaties. Kijk bij het betreffende programma voor de PE-punten of gebruik het filter

8. Lees hier wat deelnemers over ons zeggen. 

 Wil je ons eens ontmoeten en meemaken? Volg dan een van onze online kennismakingsworkshops.


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica en Teamcoaching

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over 'Lastige' lieden in coaching: Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde (laatste uitvoering!)

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze begeleiding van teams

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach